Успешно се одржа Форумот за развој на индустријата за интелигентни влезови и паркинг во Кина за 2024 година

Попладнето на 26-ти јуни, во Гуангжу беше успешно одржан Форумот за развој на индустријата за паметен влез и паркирање во Кина за 2024 година, чиј домаќин беше кинеската извозна мрежа, наслови за паметни влезни и излези и Круг за полнење паркинг. Повеќе од 100 индустриски елити, индустриски здруженија и претставници на претпријатија и одлични даватели на услуги присуствуваа на овој форум за заеднички да разговараат за клучните прашања како што се акциите, растот, индустрискиот синџир, иновациите, маркетингот и соработката и да ја споделат моменталната ситуација и развојната насока на интелигентна индустрија за влез и излез и наплата на паркинг.

Ли Пинг, генерален секретар на Здружението за спречување на технологијата за јавна безбедност во Гуангдонг, во својот говор изјави дека интелигентната индустрија за полнење на влезови и паркинг е важна компонента на безбедноста и интелигентниот транспорт. Здружението за безбедност на Гуангдонг е посветено на промовирање размена и соработка во рамките на индустријата, промовирање на технолошки напредок и индустриска надградба.

Ли Мингфа, основач на Zhongchu Network, на конференцијата истакна дека со брзиот развој на Интернет на нештата, вештачката интелигенција и новите енергетски возила, интеграцијата на интелигентни пешачки патеки, интелигентни патеки за возила, полнење паркинг, електрични врати, интелигентни вратите и другите категории на интелигентни влезови и излези, како и индустријата за наплата на паркинг, стана насока за прекугранична интеграција и раст на претпријатијата.

Индустриските елити споделуваат искуства и истражуваат прашања како акции и раст. Повеќе претпријатија и здруженија поддржуваат и заеднички промовираат индустриска надградба. Воведена е висококвалитетна соработка со синџирот на индустријата за електрични врати во Кина за да се промовира развојот на индустријата


Време на објавување: 29.06.2024